Vintertur til Nythun Høyfjellstue

Fellestur

Fra dato
4. april kl. 13:00
Til dato
7. april
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjell, Vintertur
Arrangør
DNT Vansjø
Turkode
Vintertur til Nyhun Høyfjellstue
Dette arrangementet er over!

Årets vintertur går til Nythun Høyfjellstue!

Vi satser på fjellet og milevis med preparerte løyper slik at vi virkelig kan være sikre på at vi får brukt skia neste år også.

Våre turledere har lenge ønsket seg noen dager på Nythun Høyfjellstue og i 2019 slår vi til! 

Nythun Høyfjellstue er først og fremst stedet hvor du spiser godt, og har blitt rangert som distrikts-Norges 3. beste spisested. Vertskapet har bakgrunn fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Disse kunnskapene er kombinert med gode, norske tradisjoner. Hos oss kan du nyte gourmetmåltider og enklere kost - lagd med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og entusiasme.

Nythun holder til 15 minutter øst for Fagernes. Vi ligger i Nord-Aurdal Kommune, men har postadresse i vår hyggelige nabokommune. Ganske forvirrende.

Alt på Nythun er topp vedlikeholdt enten det er nytt eller gammelt. Rom med bad, små og store hytter.

Hotell på fjellet som opprinnelig ble åpnet for turisme med langrenn på vinteren og fotturer på sommeren med fullpensjon. Driften har gradvis blitt endret med et enda større fokus på utsøkt mat og det har blitt mest selskaper og kurs og konferanser. Bryllup er den absolutt største aktiviteten på Nythun nå.

Innemellom skiturene legger Nythun opp måltidene for oss slik:

Torsdag: Ankomst. Første måltid blir middag kl 1900, Kaffe/te og sosialt samvær etter middag.  
Fredag:  Vår prisbelønte frokost står klar 08:00. Vi smører niste og fyller termosen til turen. Kl.1900 serveres  3 retters middag.  Kaffe/te og sosialt samvær i Bragerlåven etter middag.   
Lørdag:  Frokost står klar 09:00. Vi smører niste/termos. 5 retters utsøkt middag serveres kl 19:00. Vi serverer nybakt bløtkake til kaffen. 
Søndag: Frokost står klar 09:00. Lunsj serveres kl 13:00 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å være med og lover deg en langhelg med gode opplevelser og med ekstra god mat fra garantert de beste råvarer. 

Påmelding og betaling: ta kontakt med Evy på 99254529. 

Pris per person i enkelt eller dobbeltrum er kr. 4000.- medlem/4700.- ikke medlem

BUSS: Ønsker du å bli med på felles skyss så skal vi også i år prøve å sette opp en minibuss fra Moss. Dette vil komme på ca. kr. 650.- tur og retur pr. person. Gi oss beskjed ved påmelding om du ønsker å være med på dette.

 

 

Vintertur til Nythun Høyfjellstue

Årets vintertur går til Nythun Høyfjellstue! Vi satser på fjellet og milevis med preparerte løyper slik at vi virkelig kan være sikre på at vi får brukt skia neste år ...

Kontaktinformasjon: