Barnas Turlag - Kaptein Rødskjeggs Skattekister 2019

Fellestur

Dato
19. juli 2019 kl. 00:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Senior, Voksen
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

KAPTEIN RØDSKJEGGS SKATTEKISTER

Etter en heftig springflo og en av vinterens fuktigste netter, våknet Kaptein Rødskjegg til at skuta hans lå fortøyd i utkikkstårnet på Fugleleiken! Maken til sjømannskap har nok ikke blitt utført på de sju hav siden Mosses skilte Jeløya og Moss med en kanal i 1855.
Det tok så lang tid å få skuta tømt for sjøsetting at hele mannskapet ble landsyke og måtte holde seg ombord. Skattekistene ble da igjen på land, og det er nå opp til deg å lete etter dem mellom koller og trær.

Fra 19.7 til 7.10 ligger de i Mossemarka syd.
Det enkleste startstedet for skattejakten er fra parkeringen ved Noreødegården (innover bak Mosseporten kjøpesenter) eller fra parkeringen på Vanembukken.

 

Kart og mer informasjon finner du etter 1. april på vår nettside www.dntvansjo.no. Papirutgaven får du ved henvendelse hos Bjørn C i Dyreveien 20, Moss, Solgaard Cafè i Vålervegen 149, Moss, ByLab i Dronningensgate 15, Moss, Moss Bibliotek, Fossen 22, Moss, O-Klubbens hus på Norødegården, Moss

HUSK Å TA MED FINE LEKER DU IKKE BRUKER LENGER TIL Å BYTTE MOT EN ANNEN FIN LEKE I KISTENE!

Barnas Turlag - Kaptein Rødskjeggs Skattekister 2019

KAPTEIN RØDSKJEGGS SKATTEKISTER Etter en heftig springflo og en av vinterens fuktigste netter, våknet Kaptein Rødskjegg til at skuta hans lå fortøyd i utkikkstårnet på Fugleleiken! Maken til sjømannskap har ...