Nærtur - Bjørnåsen Rundt, Jeløy

Fellestur

Dato
28. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Turglede, Natur, Søndagstur
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går på veien inn til Pinnebukta. Herfra tar vi veien videre oppover. Etter en stund går vi over på skogssti. Noe bratt/tungt i starten, og den siste biten opp til toppen. Lengde her er 1,7 km. Vi tar en liten rast her. Fortsetter så nordover og ned til Reneflotveien (Fjellheim), som følges 200m. Tar så bratt vei østover, og videre på sti fram til jordene på Reneflot. Her blir det kafferast og niste. Fortsetter på sti fram til Kippenesveien og videre ned til Nedre Hesteløkka og Kongshavn, med retur til utgangspunktet via Kongshavn.
Dato:  Søndag 28. april

Turstart: Kl. 11:00 fra Mellombukta på Nordre Jeløy.

Adkomst: Kjør mot Nes i lyskrysset på Jeløya. Følg veien til Skallerødgrinda, der du tar til høyre inn på Reneflotveien mot Kippenes. Kjør bak låven på Reneflot og ned bakken til kryss mot Kippenes. Følg veien til venstre fram til Nesveien, og ta til høyre her, og du finner P- plassen 100 meter mot nord.

Varighet: Turen er 6-6,5 km, 3 timer

Terreng: Skogsstier og noe vei. Passer ikke for barnevogn. Ta gjerne med gåstaver.

Turledere: Kjell Magnussen 948 95 169  og Eric Stenberg 950 86 227

Nærtur - Bjørnåsen Rundt, Jeløy

Vi går på veien inn til Pinnebukta. Herfra tar vi veien videre oppover. Etter en stund går vi over på skogssti. Noe bratt/tungt i starten, og den siste biten opp ...