Kveldstur på sykkel gjennom Rygges østre kulturlandskap

Fellestur

Dato
30. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Sykkel, Turglede, Natur, Kveldstur
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter ved Tyrolerhuset på Halmstad. Vi sykler sykkelstien vestover og svinger opp mot Rygge flyplass. Der følger vi stien mot flyplassen og tar av inn på Rådeskogen. Turen går mot Huggenes og når vi kommer til Huggenesveien tar vi til venstre og sykler over E6. Deretter tar vi sykkelstien langs Ryggeveien tilbake mot Halmstad. Vi krysser Ryggeveien og tar av mot Halmstad skole og Rygge stasjon. Vi følger så anleggsveien langs jernbanen til Eskelund og tar veien via Molvig til Rosnes og sykler til Kurefjordveien som vi krysser ved Sandaker Gartneri og fortsetter mot Opstad. Her tar vi en tur oppom Kjempekastet. Deretter går turen mot Evje hvor vi muligens kan ta en tur innom Urtehagen. Derfra går det mot Balke og videre til Rygge kirke og vi avslutter tilbake på Halmstad. 
Dato: Tirsdag 30.april

Turstart: 18:00 – 21:30

Varighet: 2 mil/3.5 timer. Det vil bli pauser og litt historier underveis. '

Terreng: Sykkelstier, grusveier/skogsveier samt noe bilvei. En enkel tur som passer for alle, da turen er forholdsvis flat fin å sykle.

Annet: Det er påbudt med sykkelhjelm.

Turledere: Thorbjørn Eriksen 959 44 372, Britt Elisabeth Røhnebæk 458 66 802, Jørn Holløkken 91659981

Kveldstur på sykkel gjennom Rygges østre kulturlandskap

Turen starter ved Tyrolerhuset på Halmstad. Vi sykler sykkelstien vestover og svinger opp mot Rygge flyplass. Der følger vi stien mot flyplassen og tar av inn på Rådeskogen. Turen går ...