Årsmøte 2021

Annet

Dato
3. mars kl. 18:30
Passer for
Alle
Turtyper
Annet, , Årsmøte
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Digitalt årsmøte 

På grunn av smittesituasjonen så anbefaler Helsenorge.no/Helsedirektoratet nå at arrangementer avlyses eller flyttes. Vi må gjennomføre årsmøte innen uka før 1.4 og ser ingen grunn til å utsette det.

I DNT følger man anbefalinger på samme måter som det skal være påbud og det er for å hindre smitte og for at vi skal ta vare på hverandre. 

Vi har også hatt kontakt med Moss kommune som heller ikke anbefaler å holde et fysisk årsmøte. Vi tar naturligvis dette til etterretning og avholder et digitalt møte den 3.3.

NB! Det er viktig at du melder deg på slik at vi kan sende deg link til møtet. 

Tidspunkt:         Onsdag kl. 18:30

Dagsorden:       Etter vedtektene

Saker:                Må være styret i hende senest 14.2

Bevertning:        Egen bevertning etter ønske

Påmelding:         Er obligatorisk for at vi skal kunne sende deg link til møtet. Når du melder deg på så skal du i samme minutt få en bekreftelse på mail. Får du ikke det så har du ikke fullført påmeldingen. Lurer du på noe; ta kontakt med Evy på 992 54 529 eller evy.skulstad.eliassen@dnt.no

Årsmøtepapirer blir lagt ut på nettsiden senest 24.2. Papirutgaven kan du få på vårt kontor i Kongens gate 5, Moss fra 1.3. 

Gamle og nye medlemmer er hjertelig velkommen!

Årsmøte 2021

Digitalt årsmøte  På grunn av smittesituasjonen så anbefaler Helsenorge.no/Helsedirektoratet nå at arrangementer avlyses eller flyttes. Vi må gjennomføre årsmøte innen uka før 1.4 og ser ingen grunn til å utsette det. ...

Kontaktinformasjon: