Avlyst Nærtur - På blåmerka stier nord for Brønnerødtjern

Fellestur

Dato
25. april kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Søndagstur, Skogstur
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. på grunn av smittevern

Gjensyn med et spennende område.

I midten av april 2018 hadde DNT-Vansjø nærtur nord for Brønnerødtjern «på umerka stier». De som var med på turen vil huske den som ganske kronglete og våt. Siden den gang har deler av 2018-turen blitt blåmerket, og den våteste delen har blitt flyttet og blåmerket på «tørt land». Stien har blitt mer synlig etter som flere har fulgt de blå merkene, og er nå lett å gå. Som sist satser turlederen på å spise matpakke på Høiås. Turlederen gleder seg allerede!

Oppmøte:        Kl. 12:00,  søndag, fra parkeringsplassen ved Dillingøysundet, tvers overfor Viken Hotell (tidligere Dillingøy Leir).

Adkomst:         Følg riksvei 120 østover fra Moss til Rødsbrua; deretter riksvei 115 mot Svinndal til Spar-butikken ved Sperrebotn. Sving til høyre mot Dillingøy. Kjør forbi broa over til øya, og straks etter er du på P-plassen.

Lengde:             Ca. 5-6 km. Selve gåturen gjøres på et par timer i hurtig tempo, men vi regner med å bruke 3-4 timer med stopp og matpause.

Annet:               For det meste god sti, ikke spesielt ulendt. Ikke barnevogn. Mulighet for å bli våt på beina, så ta på godt fottøy. Dersom vinteren har vært lang, kan det være fare for isete partier i skogen. Turkart Mossemarka og Turkart Våler er fine å bruke.

Påmelding:      Det er obligatorisk forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på alle våre aktiviteter. Pass på at du får bekreftelse på email. Hvis ikke så er du ikke påmeldt turen! Hvis du er usikker på om du er påmeldt; ta kontakt med turleder. Meld deg på her: www.dntvansjo.n

Turleder:          Tor Henning Evensen, 938 28 290

 

Nærtur - På blåmerka stier nord for Brønnerødtjern

Gjensyn med et spennende område. I midten av april 2018 hadde DNT-Vansjø nærtur nord for Brønnerødtjern «på umerka stier». De som var med på turen vil huske den som ganske ...

Kontaktinformasjon:

  • Tor Henning Evensen,
  • Tlf. 938 28 290

Turleder:

  • Tor Henning Evensen