DNT Ung - Hengekøyetur på Sørstranda

Fellestur

Fra dato
28. august kl. 17:00
Til dato
29. august
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sommer, Ungdom, Nærtur, Strand, Hengekøye
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en tur for deg som ønsker å prøve hengekøye, eller som allerede er veldig glad i å sove i hengekøye. På Sørstranda på Jeløy har vi fått tillatelse til å henge oss mellom trærne denne natta og vil gjerne ha deg med!  

Dag 1: Vi møtes ved parkeringen på ved Hellebergstien og går samlet til Sørstranda.  Her henger vi opp hengekøyene og fyrer opp et bål. Vi lager god middag og koser oss utover kvelden med forskjellige aktiviteter.

Dag 2: Vi spiser en god frokost sammen og nyter morgenen i fantastiske omgivelser. Vi pakker ned campplassen og avslutter turen rundt kl. 15:00. 

Turstart:             Kl. 1700 fra parkeringen ved Hellebergstien etter Nes Camping på Jeløy

Aldersgruppe:   16 - 26 år

Turledere:          Frida Sølvsten 976 40 858, Connie Rossing

Annet:               Ta med egen kopp og spiseutstyr. På forhånds- forespørsel så kan vi stille med transport fra Moss og lån av hengekøye.

Pris:                     For medlemmer kr. 150.-/for ikke medlemmer kr. 450.- inkluderer middag lørdag kveld, samt frokost søndag morgen. Ta med egen snacks.

Påmelding:          Det er obligatorisk forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på alle våre aktiviteter. Pass på at du får bekreftelse på email. Hvis ikke så er du ikke påmeldt turen! Hvis du er usikker på om du er påmeldt; ta kontakt med turleder. 

DNT Ung - Hengekøyetur på Sørstranda

Dette er en tur for deg som ønsker å prøve hengekøye, eller som allerede er veldig glad i å sove i hengekøye. På Sørstranda på Jeløy har vi fått tillatelse ...

Kontaktinformasjon:

  • Frida Sølvsten
  • Tlf. 976 40 858

Turledere:

  • Frida Sølvsten
  • Connie Elisabeth Rossing