Nærtur - Bliksøya rundt i Våler

Fellestur

Dato
12. september kl. 11:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Vansjø, Våler
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)

Bliksøya rundt i Våler.
Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi følger Sunda, det smale sundet som forbinder øvre og nedre Vansjø. Etter hvert kommer vi til hyttene i nordvestre delen av øya. Da er vi på det nærmeste tilbake til Kjærnes og har gått ca. fire km. i variert terreng. En tur som passer de fleste selv uten trening. Vi vil ta en rast underveis og anbefaler deltakerne å ta med kaffe og niste.

Vel møtt!

Dato:                 12. september, søndag

Turstart:            kl. 11:00 fra Vestre Kjærnes gård

Adkomst:          Dersom du kommer fra Mosseporten følger du riksvei (rv.) 120 over Rødsund bru til veien deler seg. Herfra følger du rv. 115 i ca. 2-3 km. til Sanderød. Fra Sanderød vil det bli merket fram til Vestre Kjærnes, ca. 5 km.

NB: Parkeringen er merket med T. Den private veien til Vestre Kjærnes er avgiftsbelagt, men som deltager på vår tur så spanderer grunneier dette og parkering, og det koster deg ingenting. 

Varighet:           Ca. 3 timer, 4 – 5 km

Terreng:            Variert og lett, passer ikke for barnevogn

Turleder:           Olaf Blomberg 977 96 437

Påmelding:                    Det er obligatorisk forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på alle våre aktiviteter. Pass på at du får bekreftelse på email. Hvis ikke så er du ikke påmeldt turen! Hvis du er usikker på om du er påmeldt; ta kontakt med turleder. 

Velkommen til tur!

 

 

 

 

Nærtur - Bliksøya rundt i Våler

Bliksøya rundt i Våler. Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi følger Sunda, det smale ...

Kontaktinformasjon:

  • Olaf Blomberg
  • Tlf. 977 96 437

Turleder:

  • Olaf Fredrik Blomberg