Medlemsmøte på Røed gård, Jeløya - NY DATO KOMMER

Arrangement

Dato
13. januar kl. 18:30
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Psykologi, Turliv, Medlemsmøte
Arrangør
DNT Vansjø
Dette arrangementet er over!

Vi feirer vår 13 års dag med medlemsmøte og spennende foredrag på Røed gård på Jeløya

Foredragsholder for kvelden er Johanne Refseth, en uteelskende psykolog som drifter psykologibloggen "Psykolog med sovepose" og har et stort hjerte for fagformidling. 

Vi ønsker deg velkommen til en inspirerende kveld!

Oppstart:   Kl. 18:30, torsdag

Påmelding: Det er obligatorisk påmelding og begrenset antall plasser. Først til mølla!

Servering: Kaffe og kringle

Mer info: Refseth startet med utelivet etter en livskrise i 2015, på det tidspunktet hadde hun aldri sovet i telt alene før. Hun har gått gradene og har siden hatt opptil 50 utenetter i året, de siste årene med datteren Emma. Hun skriver blant annet om hvordan man kjøper utstyr brukt, hvordan man kan bruke tarp i stedet for telt og hvordan man kan låne utstyr gratis. 

Videre er Refseth opptatt av nærturene og det enkle friluftslivet som ikke krever ekspedisjoner eller lang erfaring. For mange vil naturopplevelsene være like fine rett utenfor stuedøra som de er i Anarjohka. 

Psykolog med sovepose er en svært populær instagram med rundt 40 000 følgere. I 2020 fikk den Åsa Gruda Skards pris for popularisering av psykologisk kunnskap fra Norsk Psykologforening. Den har også vært nominert til Årets villmarking i 2020 og Årets turjente i 2017, 2018 og 2019. 

Ut over dette er profilen hyppig brukt både i TV, radio og i landets små og store aviser. Refseth skriver også bok der egne naturopplevelser flettes sammen med psykologien i en selvhjelpsbok om følelser, hvordan vi unngår følelser og hvordan vi kommer tilbake i kontakt med oss selv igjen. 

Refseth holder også foredrag, driver workshops, deltar i debatter, tv program og podcasts. Videre har hun privatklinikk i Oslo sentrum der hun tilbyr individualterapi. 

 

Kontaktinformasjon: