Dnt Vansjø Junior, Ung og Ung voksen - Klatring i Via Ferrata

Annet

Dato
1. mai kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Annet, , Aktivitet Klatring
Arrangør
DNT Vansjø
Dette arrangementet er over!

Klatring i Via Ferrata, Haldenkanalen

Bli med og prøv noe actionfylt! Vi skal teste Haldenkanalens via Ferrata klatreanlegg. Turen er for deg mellom 10-15 år Du trenger ikke å ha prøvd å klatre før, men du bør nok ikke ha veldig høydeskrekk . Vi kommer to turledere fra DNT som blir med å klatre sammen med dere. 

Via Ferrata består av faste installasjoner i form av jernbøyler og vaiere som er boltet fast i fjellet. Teknikken brukes som et hjelpemiddel i klatring, og gjør områder mer tilgjengelige for alle, uavhengig av klatreferdigheter. Anlegget i Halden har Europas lengste hengebru i en Via Ferrata, på 124,3 meter, 15 meter over Haldenkanalen, samt en 250 meter lang zipline.

Oppmøte:    Kl. 11.00 søndag, ved parkeringsplassen ved Via Ferrata Haldenkanalen. Ca. 10 km fra Halden, følg Rv 204 mot Ørje . Klatringen starter kl 11.30

Aktivitet:          Klatrepark

Annet : Alt nødvendig sikkerhetsutstyr lånes av klatreparken

Les gjennom klatrereglene her: https://www.viaferratahaldenkanalen.no/praktisk .

Aldersgruppe: Juniorturer/-aktiviteter er for deltagere fra 10 - 15 år. Du må ha en vekt på minst 40 kg. Er du under 12 år så må du ha med en ledsager på over 18 år. Foresatte må gjerne melde seg på og bli med på klaringen

Ta med:            Matpakke og drikke. Treningstøy/klær som er lett å bevege seg i

Påmelding:      Det er forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på  denne aktiviteten. Pass på at du får bekreftelse på e-post. Hvis ikke, så er du ikke påmeldt turen. Hvis du er usikker på om du er påmeldt; ta kontakt med turleder.

Pris: Junior fra 10 år (minst 40 kg) - 15 år kr. 200.-  Dnt Ung og DNT Ung voksen) kr. 500.- (ordinær pris kr. 695.- for barn, ung og voksen)

Vil du bli medlem? Ta kontakt på medlem@dnt.no eller tlf. 400 01 868

Turledere:         Nina Lødeng 928 88 635 og Lars Mikkel Lødeng Nilsen

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nina Lødeng