Nærtur - Bliksøya rundt i Våler

Fellestur

Dato
15. mai kl. 11:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Våler, Nærtur, Vansjø
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bliksøya rundt i Våler.
Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi følger Sunda, det smale sundet som forbinder øvre og nedre Vansjø. Etter hvert kommer vi til hyttene i nordvestre delen av øya. Da er vi på det nærmeste tilbake til Kjærnes og har gått ca. fire km. i variert terreng. En tur som passer de fleste selv uten trening. Vi vil ta en rast underveis og anbefaler deltakerne å ta med kaffe og niste.

Vel møtt!

Turstart:            kl. 11:00 fra Vestre Kjærnes gård

Adkomst:          Dersom du kommer fra Mosseporten følger du riksvei (rv.) 120 over Rødsund bru til veien deler seg. Herfra følger du rv. 115 i ca. 2-3 km. til Sanderød. Fra Sanderød vil det bli merket fram til Vestre Kjærnes, ca. 5 km.

NB: Parkeringen er merket med T. Den private veien til Vestre Kjærnes er avgiftsbelagt, men som deltager på vår tur så spanderer grunneier dette og parkering, og det koster deg ingenting. 

Varighet:           Ca. 3 timer, 4 – 5 km

Terreng:            Variert og lett, passer ikke for barnevogn

Turleder:           Jørn Holløkken 916 59 981

Velkommen til tur!

 

 

 

 

Nærtur - Bliksøya rundt i Våler

Bliksøya rundt i Våler. Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi følger Sunda, det smale ...

Kontaktinformasjon:

  • Jørn Holløkken
  • Tlf. 916 59 981

Turleder:

  • Jørn Holløkken