Kom i form og bli med på tur til Høgevarde

Fellestur

Dato
26. april kl. 18:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trimtur, Komiform, Topptur
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret, Oslofjorden, Telemark - Lifjell, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kom i form, få nye turvenner og opplev fantastisk natur!

Har du en drøm om å gå en vakker fjelltur, men ikke turt å ta steget på egenhånd? Har du lyst til å bli med på et sosialt event og treffe nye turvenner? Nå har du muligheten til å være med på dette og trene sammen oss mot toppen.

Målet er at vi skal komme i bedre og sammen bestige Høgevarde med sine 1459 moh lørdag 25.juni 2022.

Høgevarde er lett tilgjengelig, forholdsvis grei å bestige og byr på nydelig natur og utsikt. Høydeforskjellen fra start på Tempelseter til toppen er ca 500 m. Stien opp er brei og tydelig, men kan være gjørmete og steinete noen steder. Total lengde på turen er ca 16 km.

Vi starter på Tempelseter, går til Høgevarde, så ned til DNT hytten for kaffe og vaffel, før vi tar turen ned igjen, men da til Bøeseter. 

Fellestreninger
I forkant arrangerer vi åtte fellestreninger, alle på tirsdagskvelder. Disse turene vil være raske gåtturer, gange i motbakke og i noe ulendt terreng. Intensiteten vil øke gradvis utover våren. Vi tar hensyn til varierende form og tempo hos deltagerne.

Oppstart forhåndstrening: Tirsdag 26.april kl 1830 på Noreødegården, nedre parkering. Sett av tiden frem til ca 2000. Alle tirsdager vil starte 1830, men det vil være ulike steder, det avtaler vi fra gang til gang.

Start fjelltur: Lørdag 25.juni 2022. Buss tur/retur Moss – Norefjell. Avreise fra Moss blir ca 0600, og retur rundt 2300.

Lengde og varighet: Hele turen fra Tempelseter til Bøeseter er på ca 16 km og rundt 500 høydemeter. Estimert ca 6 timers gange. Middels vanskelighetsgrad.

Pris: Kr. 1.000,- for medlemmer av DNT. Dette inkluderer åtte fellestreninger med turledere, buss t/r Norefjell, kaffe og vaffel på Høgevarde, samt felles middag etter endt tur. Er du ikke medlem av foreningen, kan du melde deg inn her: www.dntvansjo.no

Turledere/kontakt:

Per Olav Eliassen tlf: 473 18 343, e-post per.olav.eliassen@dnt.no
Nina Lødeng tlf: 928 88 635, e-post nina.lodeng@avonova.no

Påmelding: Bindende påmelding på www.dntvansjo.no innen 10.april 2022. Maks 20 deltagere, så førstemann til mølla. Deltageravgift betales ved påmelding.

Refusjon: Full refusjon før oppstart av fellestreningene, ingen refusjon etter.

Kom i form og bli med på tur til Høgevarde

Kom i form, få nye turvenner og opplev fantastisk natur! Har du en drøm om å gå en vakker fjelltur, men ikke turt å ta steget på egenhånd? Har du ...

Kontaktinformasjon:

  • Per Olav eller Nina
  • Tlf. 47318343 eller 92888635

Turledere:

  • Per Olav Eliassen
  • Nina Lødeng