Våre flotte turledere

Foto: DNT Vansjø

Turlederne i DNT Vansjø er våre blide fjes, oppfinnsomme og staute folk som  gjør det mulig å gjennomføre aktivitetene våre. I tiden framover ønsker å bli litt bedre kjent noen av disse flotte folka samtidig som vi venter på det nye programmet for 2022. God lesning!

Navn: Karianne Nyheim Stray

Alder: 44

Litt om: mamma til tre tenåringer, engasjert i barneidrett (fotball- og volleyballtrener), vært turleder i DNT siden 2017. Jobber i NAV med inkluderende arbeidsliv og forsker på oppfølging av sykemeldte arbeidstakere.

Brenner for: Det sosiale på tur – å bli kjent med nye folk, og på andre måter enn ellers. Og så er jeg opptatt av mestring – særlig for barn og unge. Jeg tror det å lære å stole på seg selv og erfare at man mestrer å være ute i all slags vær kan overføres til mange andre områder i livet også.

Turleder for: DNT Juniorgruppa

Beste turminne 2021: Hengekøyeturen til Bjørnåsen på Jeløya etter mottoet «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!»

Beste tur hack/tips: Kanelsnurrer laget i stekepanna på stormkjøkken! Kjøp en rull med ferdig pizzadeig, og lag smør- og sukkerblandingen i en pose hjemme. Trikset er å oppbevare posen på kroppen, slik at den holder seg temperert når du kommer frem og skal bake dem ut!

Neste planlagte tur: Rundtur på Bliksøya