Våre flotte turledere

Foto: Anette Tønsberg

Turlederne i DNT Vansjø er våre blide fjes. Oppfinnsomme og staute folk som gjør det mulig å gjennomføre aktivitetene våre. I tiden framover ønsker å bli litt bedre kjent noen av disse flotte folka samtidig som vi venter på det nye programmet for 2022. Her kan du lese litt om Anette.

Navn: Anette Tønsberg

Alder: 37

Litt om: Lærer, mamma til Ada & Albert, glad i å reise, friluftsliv og lokale oppdagelsesferder. Synes det er gøy å fiske og sanke.

Brenner for: Å ta bedre vare på planeten og kortreist mat fra hagen.

Turleder for: Barnas Turlag

Beste turminne 2021: Årets første teltnatt med barna. Spontan nærtur på barnas initiativ. Varm maikveld med kveldsbad og solnedgang. Vi teltet ved ei strand i Son.

Beste tur hack/tips: Jeg lar barna få pakke med seg noe som er viktig for dem på tur. Lego, småbiler, pennal kan virke ulogisk for oss voksne, men gi turglede for dem. På kaldere netter kan ei varmeflaske gi deilig varme til kalde tottelotter nederst i soveposen.

Neste planlagte tur: Telttur i nærskogen med begge barna, nå når det er lovlig og forsvarlig og brenne bål. Datteren min på snart 7 har som mål å tenne bål ved hjelp av tennstål.