Ravnsjøhytta

Ravnsjøhytta var den første hytta til DNT Vansjø og åpnet dørene 14. september  2013.  Hytta ligger vakkert til ved Ravnsjø i Svinndal, og er den tredje DNT-hytta i Østfold.  

Hytta har 12 sengeplasser i tillegg til 1 seng med hundebur i uthuset, men det er noe kapasitet utenom dette for tilfeldige vandrere.  Priser og betalinginfo finner du her ​​​​​​​(.pdf). Booking kan du gjøre her:  http://booking.dnt.no/home/facility/Ravnsj%C3%B8hytta

Hytta ligger vakkert til på en kolle 30 meter fra vannet med fin utsikt over innsjøen. På snørike vintere er det mulig å gå på sammenhengende løypenett fra Follo i nord via Skihytta i Mossemarka, gjennom Våler, over Nordre Vansjø, Sæbyvannet, Ravnsjøen og til Trøsken i Sarpsborg.

Dette er en ubetjent hytte, låst med DNT-nøkkel og med elektrisitet. Her er gassbluss. Vi har nå fått eget drikkevann (borevann). Håndpumpa står få meter fra hytteveggen på nordsiden.

TA MED LAKENPOSE! 

Kan ha hyttevakt. 

Adkomst

ADKOMST                          Rv. 115 til Svinndal kirke. Deretter på Fjellveien sørover til  bom (Klengstua). Parkering for 8 biler her. Herfra er det 1,5 km skogsvei fram til hytta.