Bliksøya rundt i Våler

Fellestur

Dato
27. mai kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Vansjø, Våler
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bliksøya rundt i Våler.

Turen er nå fullbooket!

Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi følger Sunda, det smale sundet som forbinder øvre og nedre Vansjø. Etter hvert kommer vi til hyttene i nordvestre delen av øya. Da er vi på det nærmeste tilbake til Kjærnes og har gått ca. fire km. i variert terreng. En tur som passer de fleste selv uten trening. Vi vil ta en rast underveis og anbefaler deltakerne å ta med kaffe og niste.

Vel møtt!

Dato:                 Onsdag 27.5

Turstart:            kl. 17:00 fra Vestre Kjærnes gård

Adkomst:          Dersom du kommer fra Mosseporten følger du riksvei (rv.) 120 over Rødsund bru til veien deler seg. Herfra følger du rv. 115 i ca. 2-3 km. til Sanderød. Fra Sanderød vil det bli merket fram til Vestre Kjærnes, ca. 5 km. Parkeringen er merket med T. Den private veien til Vestre Kjærnes er avgiftsbelagt, men som deltager på vår tur så spanderer grunneier dette og parkering, og det koster deg ingenting. 

Varighet:           Ca. 3 timer, 4 – 5 km

Terreng:            Variert og lett, passer ikke for barnevogn

Turleder:           Olaf Blomberg 977 96 437

Påmelding:        Er obligatorisk. På grunn av dagens situasjon angående smittevern er det begrenset antall plasser og man kan dessverre ikke møte opp uten å være påmeldt.  

Sett deg også inn i de plikter og det ansvar du selv har ved å være deltager på våre turer i disse koronatider. Instruksen kommer i bekreftelsesmailen når du har meldt deg på.

(PS: Sjekk at du får den mailen. Det er fort gjort å tro man er påmeldt, men du er ikke det før du får en mail med bekreftelse)

Velkommen til tur!

 

 

 

 

Bliksøya rundt i Våler

Bliksøya rundt i Våler. Turen er nå fullbooket! Fra Vestre Kjærnes gård går vi til Blixøen gård og følger sti videre. Stien går i store trekk i strandkanten og vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Olaf Blomberg
  • Tlf. 977 96 437