Onsdagstur i kajakk til vakre Risholmen, mrk oppmøtetidspunkt

Fellestur

Dato
3. juni kl. 17:30 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til onsdagtur til vakre Risholmen og årets rohdodendronblomstringstur. Vi møtes på Andersenslippen og ruten vi velger avhenger av været, men vi håper jo på forhold som gjør at vi kan padle rundt Hankø denne kvelden. Turen er ca 12 km lang, dvs litt lenger enn det vi pleier å padle. Det gjør sitt til at litt ekstra lys på padlevesten er lurt. Merk også at vi er padleklare kl 17.30, og at vi planlegger å være tilbake på land ca kl 21.30. Husk å legge inn litt ekstra tid i tidsplanen slik at du og båten er klare når klokken er slagen.  Krav for deltakelse er grunnkurs eller tilsvarende, og godt humør. Følg gjerne med på værmeldingen om dette er en tur som passer for deg.

Bålforbudet varer fra 15 april til 15 september. Det blir derfor ikke bål, men ta gjerne med deg en liten grill eller kokeapparat om du ønsker litt varm mat eller drikke i pausen (ikke engangsgrill, det er forbudt ). For å redusere faren for smittespredning, oppfordrer vi til at kaker, kjeks, kaffe og annet snop ikke deles.

Vi setter pris på om du setter deg inn i de plikter og det ansvar du selv har ved å være deltager på en tur med oss i disse koronatider. Instruks om dette  kommer i bekreftelsesmailen du får etter å ha meldt deg på. (PS: Sjekk at du får den, det er fort gjort å tro man er påmeldt, men du er ikke det før du får en mail, og mailen kommer etter ca 10 sekunder. Kommer den ikke, kan det være du ikke har fått trykket deg gjennom alle bekreftelsene)

 

Velkommen!

Turleder 1: Benedicte L’Orsa Mortensen, tel 95769447

Turleder 2: Nils-Jørgen Kraft, tel 95149656

Onsdagstur i kajakk til vakre Risholmen, mrk oppmøtetidspunkt

Velkommen til onsdagtur til vakre Risholmen og årets rohdodendronblomstringstur. Vi møtes på Andersenslippen og ruten vi velger avhenger av været, men vi håper jo på forhold som gjør at vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nils-Jørgen Kraft
  • Benedicte L'orsa Mortensen