Onsdagstur kajakk fra Holmsbu i Moss

Fellestur

Dato
5. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til første onsdagstur etter sommerferien. Vi starter fra Holmsbu i Moss, klare i kajakkene kl 1800. Vi padler opp Mosselva, til Havnahuken. Vannet har fortsatt badetemperatur så husk badetøy. Vi planlegger for en god pause med mulighet til å kose seg med en dukkert.

 

Elers alt vanlig utstyr inkludert komplett klesskift, mat og drikke. 

Det er bålplass på Havnahuken, så ta gjerne med en vedkubbe og noen pølser el.l.


Vi skal være padleklar kl 18.00, så beregne ekstra tid for klargjøring av deg og båten. Krav for deltakelse er grunnkurs eller tilsvarende, og godt humør😉. Følg gjerne med på værmeldingen om dette er en tur som passer for deg.

Vi setter pris på om du setter deg inn i de plikter og det ansvar du selv har ved å være deltager på en tur med oss i disse koronatider. Instruks om dette  kommer i bekreftelsesmailen når du har meldt deg på. (PS: Sjekk at du får den, det er fort gjort å tro man er påmeldt, men du er ikke det før du får en mail, og mailen kommer etter 10 sekunder)

Obligatorisk påmelding før turstart.

Vi satser på at finværet holder.

Vel møtt!

Turleder 1:Thomas Holz - Tlf: 918 50 399

Turleder 2: Anette Heggem

Onsdagstur kajakk fra Holmsbu i Moss

Velkommen til første onsdagstur etter sommerferien. Vi starter fra Holmsbu i Moss, klare i kajakkene kl 1800. Vi padler opp Mosselva, til Havnahuken. Vannet har fortsatt badetemperatur så husk badetøy. Vi planlegger ...

Kontaktinformasjon:

  • Thomas Holz
  • Tlf. 918 50 399

Turledere:

  • Anette Monica Heggem
  • Thomas Holz