Avlyst NYHET! DNT Ung Voksen (18 - 40 år) - Skitur på Skrimfjellet

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 16:00
Til dato
14. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjell,
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. på grunn av smittevernrestriksjoner.

I år satser vi på ei ny gruppe i alderen 18 - 40! Bli med oss på tur!

I fjellet er vinteren på sitt beste på denne tiden og hva er bedre enn en rundtur på ski i Skrimfjella?

Dag 1: Vi kjører samlet med leiebuss fra Moss på fredags ettermiddag, over til Horten og videre til Skrim via Hvittingfoss. Vi parkerer og går en rolig og fin tur inn til Darrebu. Her nytes en god middag og litt spill og sprell.

Dag 2: Vi skal ta fatt på en trivelig etappe i veldig variert terreng. Turen går langs tregrensen. Skrimfjella er et veldig lavtliggende område, men fortsatt veldig åpent. Med bare fjellpartier og noe skog så blir det en fin tur opp til Sørmyrseter.

Dag 3: Vi tar en dagstur opp mot Styggemann om forholdene tillater, og beveger oss tilbake mot parkeringen igjen etter dette. Vi pakker sakene og kjører hjem igjen i leiebuss.

Turlederne er erfarne i fjellet og har vært igjennom kurs som omhandler orientering i vinterfjellet, skred og generelle kunnskaper om vintertur. Vi vil følge preparerte løyper mellom hyttene så godt det lar seg gjøre, og holde oss unna skredutsatte partier.

Dato:                  12. – 14. mars

Turstart:             Kl. 16:00 fra Moss stasjon

Aldersgruppe:   18 – 40 år.

Vanskelighetsgrad:  Dagsturer/dagsetapper på inntil 15 km, for det meste på merkede ruter. Passer for deg som er vant til å gå med sekk og er i normalt god form. Fint om du har litt fjellerfaring. 

NB! Deltakere må ha med seg eget skiutstyr. Vi vil anbefale fjellski, gjerne med feller,  men det går også med langrennsski med tanke på at vi skal gå i så mye skiløyper som mulig. Vi skal sove på hytter, så pakk lett og følg pakkeliste for hytte-til-hytteturer (Vinter) på DNT sine sider. Hyttene er også inkludert i prisen. Vær forberedt på kulde, pakk godt med varme klær. 

Mat: Grunnet Covid-19 situasjoen må deltagerne stille med egen mat og snacks til alle dager. Det blir 2 middager, 3 lunsj, 2 frokoster og eventuelt snacks og drikke. Et tips kan være å ha med Real turmat som middag/varm lunsj og havregrøt til frokost. Pass på at på vintertur trenger man gjerne litt ekstra energi.

Turledere:  Connie E. Rossing 932 73 454, Frida Sølvsten 97640858

Pris:   For UNG-medlemmer kr. 400.-/UNG-ikke medlem kr. 770.-/VOKSEN-medlem kr. 650.-/VOKSEN-ikke medlem kr. 1.375 inkluderer overnatting og skyss.

 

Avbestillingregler: 30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

 

NYHET! DNT Ung Voksen (18 - 40 år) - Skitur på Skrimfjellet

I år satser vi på ei ny gruppe i alderen 18 - 40! Bli med oss på tur! I fjellet er vinteren på sitt beste på denne tiden og hva ...

Kontaktinformasjon:

  • Connie Rossing
  • Tlf. 932 73 454

Turledere:

  • Connie Elisabeth Rossing
  • Frida Sølvsten