Velkommen til onsdagstur med DNT Vansjø Havkajakk fra Dypeklov

Fellestur

Dato
8. september 2021 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakk
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Thomas og Hilde ønsker velkommen til onsdagstur fra Dypeklov hvor vi padler mellom Mærrapanna og Flatskjær.  Vi forsøker igjen å gjennomføre denne turen som ble flyttet fra 25 august, men hvor turen går nøyaktig blir bestemt etter været denne dagen. Lengden blir som vanlig ca 10 km padling.

Vi møter opp i god tid og er padleklare kl. 18:00

Krav til deltagelse er grunnkurs hav eller tilsvarende realkompetanse. Sjekk værmeldingen i forkant for å se om dette er en tur for deg.
Det begynner å skumre rundt 20 om dagen, så tiden er kommet for å begynne å ha med seg litt lys til kajakken. Et lite rundtlysende hvitt lys er perfekt.
Kjør fra Vikaneveien mellom Slevik og Gressvik inn i Djupeklovveien, helt ned til vannet (smal vei). Nederst ved badeplassen laster vi av kajakker og kjører tilbake ca. 100m. Der er det en stor parkeringsplass. 

Lurer du på noe, kan du kontakte Thomas på  tel. 918 50 399 eller Per Olav på 473 18 343.

Hilsen Thomas og Per Olav

Velkommen til onsdagstur med DNT Vansjø Havkajakk fra Dypeklov

Thomas og Hilde ønsker velkommen til onsdagstur fra Dypeklov hvor vi padler mellom Mærrapanna og Flatskjær.  Vi forsøker igjen å gjennomføre denne turen som ble flyttet fra 25 august, men hvor turen går nøyaktig ...

Kontaktinformasjon:

  • Hilde Moen
  • Tlf. 901 77 079

Turledere:

  • Thomas Holz
  • Per Olav Eliassen